Tietosuojakäytäntö

  1. Yleiskohdat

1.1. Tämä tietosuojakäytäntö säätelee henkilötietojen keräämistä, käsittelyä ja säilyttämistä koskevia periaatteita. Henkilötietoja kerää, käsittelee ja säilyttää rekisterinpitäjä (vastuullinen tietojenkäsittelijä) OÜ Lingalaid, virallinen osoite Kiriku tee 9, Maarja-Magdaleenan kylä, Tarton kunta, Tarton maakunta (49126), Viro, rek. nro (jatkossa rekisterinpitäjä).

1.2. Rekisteröity on tietosuojakäytännön tarkoittamassa merkityksessä asiakas tai muu luonnollinen henkilö, jonka henkilötietoja rekisterinpitäjä käsittelee.

1.3. Asiakas on tietosuojakäytännön tarkoittamassa merkityksessä jokainen, joka ostaa rekisterinpitäjän kotisivulta tavaroita tai palveluita.

1.4. Rekisterinpitäjä noudattaa lainsäädännössä säädettyjä tietojenkäsittelyn periaatteita, muun muassa rekisterinpitäjä käsittelee henkilötietoja laillisesti, oikeudenmukaisesti ja turvallisesti. Rekisterinpitäjä pystyy vahvistamaan, että henkilötietoja on käsitelty lainsäädännössä säädetyllä tavalla.

  1. Henkilötietojen kerääminen, käsittely ja säilyttäminen

2.1. Henkilötiedot, joita rekisterinpitäjä kerää, käsittelee ja säilyttää, on kerätty sähköisesti, lähinnä kotisivun, puhelimen ja sähköpostin välityksellä.

2.2. Henkilötietonsa jakamalla rekisteröity antaa rekisterinpitäjälle oikeuden kerätä, järjestellä, käyttää ja hallita tietosuojakäytännössä määritettyyn tarkoitukseen niitä henkilötietoja, joita rekisteröity suoraan tai epäsuorasti kotisivulta tavaroita tai palveluita ostaessaan rekisterinpitäjälle jakaa.

2.3. Rekisteröity vastaa siitä, että hänen esittämänsä tiedot ovat täsmälliset, oikeat ja täydelliset. Tietoisesti väärien tietojen esittäminen katsotaan tietosuojakäytännön rikkomiseksi. Rekisteröity on velvollinen ilmoittamaan rekisterinpitäjälle esitettyjen tietojen muuttumisesta viipymättä.

2.4. Rekisterinpitäjä ei vastaa rekisteröidyn esittämien väärien tietojen rekisteröidylle ja kolmansille osapuolille aiheuttamasta vahingosta.

  1. Asiakkaiden henkilötietojen käsittely

3.1. Rekisterinpitäjä voi käsitellä seuraavia rekisteröidyn henkilötietoja:

  • Etu- ja sukunimi;
  • Syntymäaika;
  • Puhelinnumero;
  • Sähköpostiosoite;
  • Toimitusosoite;
  • Pankkitilin numero;
  • Maksukortin tiedot.

3.2. Tämän lisäksi rekisterinpitäjällä on oikeus kerätä asiakkaasta tietoja, jotka ovat saatavalla julkisista rekistereistä.

3.3. Henkilötietojen käsittelyn oikeudellinen perusteena ovat yleisen henkilötietoasetuksen 6 artiklan 1 kohdan alakohdat a, b, c ja f:

a) rekisteröity on antanut suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn yhtä tai useampaa erityistä tarkoitusta varten;

b) käsittely on tarpeen sellaisen sopimuksen täytäntöön panemiseksi, jossa rekisteröity on osapuolena, tai sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi rekisteröidyn pyynnöstä;

c) käsittely on tarpeen rekisterinpitäjän lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi;

f) käsittely on tarpeen rekisterinpitäjän tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen toteuttamiseksi, paitsi milloin henkilötietojen suojaa edellyttävät rekisteröidyn edut tai perusoikeudet ja -vapaudet syrjäyttävät tällaiset edut, erityisesti jos rekisteröity on lapsi.

3.4. Henkilötietojen käsittely käsittelyn tarkoituksen mukaan:

  • Käsittelyn tarkoitus – turvallisuus
    Henkilötietojen säilyttämisen enimmäisaika – laissa mainittujen määräaikojen mukaisesti
  • Käsittelyn tarkoitus – tilauksen käsittely
    Henkilötietojen säilyttämisen enimmäisaika – 3 vuotta
  • Käsittelyn tarkoitus – verkkokaupan palvelujen toimimisen varmistaminen
    Henkilötietojen säilyttämisen enimmäisaika – 3 vuotta
  • Käsittelyn tarkoitus – asiakashallinta
    Henkilötietojen säilyttämisen enimmäisaika – 3 vuotta
  • Käsittelyn tarkoitus – taloudellinen toiminta, kirjanpito
    Henkilötietojen säilyttämisen enimmäisaika – laissa mainittujen määräaikojen mukaisesti.
  • Käsittelyn tarkoitus – markkinointi
    Henkilötietojen säilyttämisen enimmäisaika – 3 vuotta.

3.5. Rekisterinpitäjällä on oikeus jakaa asiakkaiden henkilötietoja kolmansille henkilöille, joita ovat esimerkiksi valtuutetut tietojenkäsittelijät, kirjanpitäjät, kuljetus- ja lähettiyhtiöt, pankkisiirtopalveluita tarjoavat yritykset. Rekisterinpitäjä on henkilötietojen vastuullinen käsittelijä.

3.6. Rekisteröidyn henkilötietojen käsittelyn ja säilyttämisen yhteydessä rekisterinpitäjä käyttää organisatorisia ja teknisiä keinoja, jotka takaavat henkilötietojen suojan sattumanvaraiselta tai laittomalta hävittämiseltä, muuttamiselta, julkistamiselta ja kaikelta muulta laittomalta käsittelyltä.

3.7. Rekisterinpitäjä säilyttää rekisteröityjen tietoja käsittelyn tarkoituksesta riippuen enintään 3 vuotta.

  1. Rekisteröidyn oikeudet

4.1. Rekisteröidyllä on oikeus päästä henkilötietoihinsa ja tutustua niihin.

4.2. Rekisteröidyllä on oikeus saada tietoa henkilötietojensa käsittelystä.

4.3. Rekisteröidyllä on oikeus täydentää tai korjata epätäsmällisiä tietoja.

4.4. Jos rekisterinpitäjä käsittelee rekisteröidyn henkilötietoja rekisteröidyn suostumuksen perusteella, rekisteröidyllä on koska tahansa oikeus perua suostumuksensa.

4.5. Rekisteröity voi oikeuksiensa käyttämiseksi ottaa yhteyttä verkkokaupan asiakastukeen osoitteella info@lingalaid.ee.

4.6. Rekisteröidyllä on oikeuksiensa puolustamiseksi mahdollisuus esittää Viron tietosuojaviranomaiselle (Andmekaitse Inspektsioon) valitus.

  1. Loppukohdat

5.1. Tämä tietosuojakäytäntö on laadittu Euroopan parlamentin ja neuvoston 27. huhtikuuta 2016 luonnollisten henkilöiden suojelusta henkilötietojen käsittelyssä sekä näiden tietojen vapaasta liikkuvuudesta ja direktiivin 95/46/EY kumoamisesta antaman asetuksen nro 2016/679 (yleinen tietosuoja-asetus), Viron tasavallan henkilötietosuojalain sekä Suomen, Ruotsin ja Euroopan unionin lainsäädäntöjen kanssa sopusoinnussa.

5.2. Rekisterinpitäjällä on oikeus muuttaa tietosuojakäytäntöä osittain tai kokonaan ilmoittamalla rekisteröidyille muutoksista kotisivun info@lingalaid.ee kautta.

Asiakkaiden arvostelut


Örjan M.
Örjan M.
17:56 10 Oct 21
Vi är mycket nöjda med vårt köp av badtunna från Lingalaid. Tunnan är rejäl och av mycket god kvalitet och rymmer åtta personer. Vi valde en stor kamin i syrafast rostfritt stål eftersom vi tar upp havsvatten som är suverän att elda i. Vi fick mycket bra information och vägledning samt mycket trevligt bemötande genom hela köpet. Snabb leverans och mycket prisvärt. Vi kan verkligen rekommendera Lingalaid!
Kaarel K.
Kaarel K.
11:54 09 Jul 21
Tõnis T.
Tõnis T.
17:11 07 Jun 21
anne-liis R.
anne-liis R.
08:54 07 Jun 21
Karin L.
Karin L.
07:07 07 Jun 21
Vahur K.
Vahur K.
05:41 07 Jun 21
Mart T.
Mart T.
02:42 07 Jun 21
Reijo K.
Reijo K.
14:47 06 Jun 21
Madis T.
Madis T.
14:16 06 Jun 21
Härmo H.
Härmo H.
14:14 06 Jun 21
Ettevõte, millel on asjalik teadmiste ja kogemustepagas ning kes hindab kokkulepetest kinni pidamist!Hind on võrdelises väärtuses toodete kvaliteediga!A company with a lot of knowledge and experience with an ​​agreement value!The price is commensurate with the quality of the products!
Henry T.
Henry T.
13:26 06 Jun 21
Lingalaidi paadid on hoopis teisest "puust" st, plastist kui teised saadavalolevad. Väga vinge arendustöö ja töösse suhtumine on selles ettevõttes! Soovid jõudu, jaksu ja rohkem koostööd edaspidiseks :-)
Sirje L.
Sirje L.
12:48 06 Jun 21
Taavi T.
Taavi T.
12:26 06 Jun 21
marleen v
marleen v
12:21 06 Jun 21
Margit O.
Margit O.
11:48 06 Jun 21
Malle P.
Malle P.
11:33 06 Jun 21
Kairi M.
Kairi M.
09:52 06 Jun 21
Kiri V.
Kiri V.
09:39 06 Jun 21
Andy K.
Andy K.
08:53 06 Jun 21
Tundub, tegime õige otsuse, valik ju tegelikult lai. Suur on ootus nädalalalõpu saunale ja siis külma tünni!Midagi lahedamat ei oska ette kujutadagi. Eks jahedate ilmadega,saab jälle teistpidi naudingu kätte. Tünni pagaldamine läks üle ootuste lihtsalt. Hooldus ja pesemine väga hõlbus.Tänud meistritele ja tootearendajale, kes käis eraldi vee ärajooksu timmimas. Valikus võiks olla ka suurem veeärajooksu kraan, et vesi kiiremini lahkuks tünnist.Soovitan kõigile, vaatamata tiba kõrgemast hinnast, saate väga hea tünni!Andres ja Helily, Jõulumäe kandist Pärnumaal.
Mart T.
Mart T.
08:12 06 Jun 21
madis
madis
07:57 06 Jun 21
Janno R.
Janno R.
07:50 06 Jun 21
Reflexest
Reflexest
07:12 06 Jun 21
reelika K.
reelika K.
07:04 06 Jun 21
Rando A.
Rando A.
16:03 18 May 21
Lauri L.
Lauri L.
12:32 18 May 21
Vitali P.
Vitali P.
06:48 19 Jul 20
Много лет работаю с ними по Чудскому побережью. Доволен.
Aneka P.
Aneka P.
10:33 06 Jul 20
Алексей Новиков ツ
Алексей Новиков ツ
18:20 14 Jun 16
Делают очень качественно и недорого! Рекомендую.
Seuraavat arvostelut
js_loader